Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτιά Αλεποχώρι : Fwtia Pyrinos Efialths Sthn Korin8ia 20 Enaeria Sth Maxh Me Tis Floges Poy Kinoyntai Pros Alepoxwri Ta Nea : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Φωτιά Αλεποχώρι : Fwtia Pyrinos Efialths Sthn Korin8ia 20 Enaeria Sth Maxh Me Tis Floges Poy Kinoyntai Pros Alepoxwri Ta Nea : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.. Βρείτε μας στο google news! Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Λίγο μετά τις 16:00, οι κάτοικοι του αλεποχωρίου κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την. Καίει δασική περιοχή με πεύκα και πυκνή βλάστηση. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές είναι οι εξής:

Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της ελλάδας, την αθήνα τη θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Λίγο μετά τις 16:00, οι κάτοικοι του αλεποχωρίου κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την. Εξακολουθεί να μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από χθες τετάρτη το βράδυ στην κορινθία, με οικισμούς να εκκενώνονται και την. Τις περιοχές που μπορεί να απειληθούν από τα μέτωπα σε κορινθία και δυτική αττική καταγράφει το ευρωπαϊκό δορυφορικό. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα.

Mainetai H Fwtia Ston Sxino Korin8ias Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan Oikismoi Monasthria
Mainetai H Fwtia Ston Sxino Korin8ias Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan Oikismoi Monasthria from iskra.gr
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Η φωτιά στον σχίνο οδηγεί σε εκκενώσεις οικισμών από το αλεποχώρι μέχρι τα μέγαρα. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Φωτιά αλεποχώρι πρόσφατα videos ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style Η φωτιά έφτασε 500 μέτρα από τη θάλασσα δηλώνει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος μεγαρέων, που βρέθηκε σε ένας από τους οικισμούς που εκκενώθηκαν στο αλεποχώρι. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής. Έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων.

Η φωτιά έφτασε 500 μέτρα από τη θάλασσα δηλώνει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος μεγαρέων, που βρέθηκε σε ένας από τους οικισμούς που εκκενώθηκαν στο αλεποχώρι.

Από τα μεσάνυχτα της τετάρτης προς πέμπτη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας η οποία και κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Ειδικότερα, η κάμερα του mega βρέθηκε στο ντουράκο, έναν οικισμό που εκκενώθηκε προληπτικά, στο αλεποχώρι. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων. Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της ελλάδας, την αθήνα τη θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν εντολή στους. Νωρίτερα το πρωί, με εισήγηση της πυροσβεστικής απομακρύνθηκαν με δικά τους μέσα και οι κάτοικοι των σπιτιών στα νότια και δυτικά του αλεποχωρίου, όπου η κατάσταση είχε γίνει δύσκολη, κυρίως λόγω του καπνού. Απίστευτες εικόνες καταστροφείς μετά το πέρασμα της μεγάλης φωτιά στο αλεποχώρι. Τις περιοχές που μπορεί να απειληθούν από τα μέτωπα σε κορινθία και δυτική αττική καταγράφει το ευρωπαϊκό δορυφορικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, ενώ στη ρεματιά οι πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Καίει δασική περιοχή με πεύκα και πυκνή βλάστηση.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Δείτε live εικόνα από τη φωτιά στο αλεποχώρι. Οι αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν εντολή στους. Στο αλεποχώρι, όπου συνεχίζουν να δίνουν μάχη οι πυροσβέστες, για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο λουτρακίου βρίσκεται το reader.gr. Καίει δασική περιοχή με πεύκα και πυκνή βλάστηση.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Se Katastash Ektakths Anagkhs To Alepoxwri Pws 8a Apozhmiw8oyn Oi Plhgentes Ellada Athens Magazine
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Se Katastash Ektakths Anagkhs To Alepoxwri Pws 8a Apozhmiw8oyn Oi Plhgentes Ellada Athens Magazine from www.athensmagazine.gr
Εντολή εκκένωσης και στο αλεποχώρι δόθηκε προληπτικά από τις αρχές εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει να κατακαίει περιοχές της κορίνθου. Από πλευράς του, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς, που βρέθηκε στο αλεποχώρι, ανέφερε ότι η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση, ενώ υπάρχουν δύο μέτωπα στο καλκάνι και στα παπαγιαννέικα, «τα οποία μας απασχολούν λόγω του ανάγλυφου». Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Οι αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν εντολή στους. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Φωτιά αλεποχώρι πρόσφατα videos ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style

Όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιώνης, η φωτιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Νωρίτερα το πρωί, με εισήγηση της πυροσβεστικής απομακρύνθηκαν με δικά τους μέσα και οι κάτοικοι των σπιτιών στα νότια και δυτικά του αλεποχωρίου, όπου η κατάσταση είχε γίνει δύσκολη, κυρίως λόγω του καπνού. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Περισσότεροι από 250 πυροσβέστες με ισχυρότατη δύναμη της πυροσβεστικής συνεχίζουν τη μάχη με τη φωτιά, που δεν έχει ενιαίο μέτωπο, στην κορινθία. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της ελλάδας, την αθήνα τη θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Απίστευτες εικόνες καταστροφείς μετά το πέρασμα της μεγάλης φωτιά στο αλεποχώρι. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Λίγο μετά τις 16:00, οι κάτοικοι του αλεποχωρίου κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Ειδικότερα, η κάμερα του mega βρέθηκε στο ντουράκο, έναν οικισμό που εκκενώθηκε προληπτικά, στο αλεποχώρι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές είναι οι εξής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Φωτιά αλεποχώρι πρόσφατα videos ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής. Από τα μεσάνυχτα της τετάρτης προς πέμπτη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας η οποία και κατευθύνεται προς το αλεποχώρι.

Fwtia Sthn Korin8ia Dyskoles Wres Sto Alepoxwri Apopniktikh H Atmosfaira Sthn Attikh
Fwtia Sthn Korin8ia Dyskoles Wres Sto Alepoxwri Apopniktikh H Atmosfaira Sthn Attikh from www.newsit.gr
Η φωτιά στον σχίνο οδηγεί σε εκκενώσεις οικισμών από το αλεποχώρι μέχρι τα μέγαρα. Έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Εντολή εκκένωσης και στο αλεποχώρι δόθηκε προληπτικά από τις αρχές εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει να κατακαίει περιοχές της κορίνθου. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές είναι οι εξής: Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Από πλευράς του, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς, που βρέθηκε στο αλεποχώρι, ανέφερε ότι η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση, ενώ υπάρχουν δύο μέτωπα στο καλκάνι και στα παπαγιαννέικα, «τα οποία μας απασχολούν λόγω του ανάγλυφου». Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.

Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι.

Καίει δασική περιοχή με πεύκα και πυκνή βλάστηση. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Από πλευράς του, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς, που βρέθηκε στο αλεποχώρι, ανέφερε ότι η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση, ενώ υπάρχουν δύο μέτωπα στο καλκάνι και στα παπαγιαννέικα, «τα οποία μας απασχολούν λόγω του ανάγλυφου». Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα. Εντολή εκκένωσης και στο αλεποχώρι δόθηκε προληπτικά από τις αρχές εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει να κατακαίει περιοχές της κορίνθου. Εξακολουθεί να μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από χθες τετάρτη το βράδυ στην κορινθία, με οικισμούς να εκκενώνονται και την. Έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων. Απίστευτες εικόνες καταστροφείς μετά το πέρασμα της μεγάλης φωτιά στο αλεποχώρι. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Περισσότεροι από 250 πυροσβέστες με ισχυρότατη δύναμη της πυροσβεστικής συνεχίζουν τη μάχη με τη φωτιά, που δεν έχει ενιαίο μέτωπο, στην κορινθία. Η πυρκαγιά ξέσπασε στον σχίνο, όμως οι άνεμοι την «έστειλαν» προς το αλεποχώρι. Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε σπίτια. Όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιώνης, η φωτιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι.

Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών φωτιά. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.