Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Neuvotteluvalta" by Sami Miettinen & Juhana Torkki # Book PDF Kindle ePub Free

Neuvotteluvalta

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Neuvotteluvalta
  • Author : Sami Miettinen & Juhana Torkki
  • Release Date : January 16, 2014
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 108042 KB

Description

ElÀmÀssÀ ei saa ansionsa vaan neuvottelutaitonsa mukaan. Kohenna taitoasi innostavan tietopaketin avulla.

Talouden romahtaessa henkilökohtaiset neuvottelukyvyt ovat elintÀrkeitÀ kauppaa hierottaessa, töitÀ haettaessa ja asuntoa myydessÀ. Suomalainen sisukkuus punnitaan nyt myös kansainvÀlisissÀ neuvotteluissa.

Neuvotteluvalta kertoo miten neuvotteluissa menestytÀÀn. Innostava teoria tĂ€ydentyy huippuneuvottelijoiden kuten vuoden 2008 nobelistin Ahtisaaren, Wahlroosin ja Lylyn haastatteluilla. Kosovon rauhanneuvottelut, Sampo-kaupat, venĂ€lĂ€isten kanssa kĂ€yty vuosisatainen hankaus, sekĂ€ nykyajan haasteet EU:ssa ja Kioton ympĂ€ristösopimuksissa ovat kirjan esimerkkejĂ€ palkankorotusneuvottelun, statusilmaisun ja hyvĂ€n ensivaikutelman teon ohessa. 

Neuvotteluvalta harjoittaa sekÀ pienissÀ ettÀ suurissa neuvotteluissa tarvittavia osia: lihaksia, aivoja, sydÀntÀ ja sielua. Sen työkalupakkiin kuuluvat myös hyvÀt ja huonot neuvotteluroolit putinimaisesta kummisedÀstÀ Obaman johtaja-tyyliin.

Sami Miettinen on Lontoossa ja New Orleansissa asunut investointipankkiiri (KTM, MBA). Juhana Torkki on teologian tohtori ja puhetaidon kouluttaja, jonka aikaisempi menestysteos on Puhevalta (Otava 2006).


Ebook Free Online "Neuvotteluvalta" PDF ePub Kindle